Alles op website is gratis beschikbaar met dank aan de maatschap logo

held_op_sokken_hbbm_hbbm_ingekleurd_peer3_home_banner_1

Als je onze kaarten handig vindt, dan past deze training vast ook bij jou!

Het Begint Bij Mij oudertraining

De maatschap Peer3

Peer3 is een maatschap waarin Berthe Peerenboom, Yvonne van Westering en Hanne Peerenboom samenwerken voor de jeugd. Wij geloven in de kracht van SAMEN En... dat iedere verandering kan beginnen bij jezelf. 'Het Begint Bij Mij' is dan ook ons motto èn de naam van het door ons doorontwikkelde programma voor ouders.

Ervaringen van professionals met 'Het Begint Bij Mij'

  • Een coach: “De kracht van deze training is dat het effect blijft, je blijft ermee bezig.”
  • Professionals uit de jeugdhulp: ‘Een positief programma, wat eigenlijk door iedereen gevolgd zou 'moeten' (moeten kunnen) worden. Leerzaam!’ ‘Het zet je aan het denken.'  'Krachtig en positief programma’
  • Een leerkracht: ‘Ik vond het leerzaam. Je leert dat je eerst bij jezelf moet beginnen om bepaalde patronen in de klas te kunnen doorbreken.

‘Kinderen zien, kinderen doen -> mensen zien, mensen doen’ Met onze keuzes en ons gedrag zijn wij een voorbeeld voor anderen. Na jaren in opdracht te hebben gewerkt aan beleidsadviezen, visie trajecten en losse projecten in de jeugdhulpverlening, gooien wij daarom het roer om. Vanaf nu draait al ons werk om het uitdragen van het motto en programma ‘Het Begint Bij Mij’ (HBBM). Wij voelen ons hierbij wel een beetje als helden op sokken, het is namelijk best spannend om een nieuwe weg in te slaan, zonder precies te weten waar het naartoe gaat.Klik op het plaatje hieronder om meer te zien over onze droom.

afbeelding_droom_peer3_voor_you_tube

Wil jij meedoen of bijdragen?

Hanne: "Deze website trekt gemiddeld 300 bezoekers per dag. Als zoveel mensen van mijn opgroeikaarten profiteren vind ik dat de moeite waard!"

Het bijhouden en hosten van deze website kost ons veel tijd en geld. Als jij vaak kaarten van deze website gebruikt of ouders hiernaar verwijst zouden wij het op prijs stellen als je ons in ruil iets kleins terug kunt geven. Neem contact met ons op om samen kijken wat dat kan zijn, dit kan per mail naar hanne@peer3.nl Alle ideëen om inkomsten te genereren met deze website zijn van harte welkom. 

Ons doel is om opvoeders en professionals met opgroeikaarten op een makkelijke, leuke en praktische manier ondersteunen. Deze website blijft altijd in ontwikkeling, daarom horen we graag van jou hoe je de opgroeikaarten hebt gebruikt en wat het resultaat is geweest.

logo_peer_3_samen_oranje_stip

 

 

Gratis beloningskaarten Gratis beloningskaarten Sinterklaas aftelkalenders Sinterklaas aftelkalenders Toolkits voor ouders Toolkits voor ouders Gratis dagritmekaarten Gratis dagritmekaarten Filmpjes opvoeding Filmpjes opvoeding Gratis aftelkalenders Gratis aftelkalenders Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Gratis diploma's Gratis diploma's Kleine beloningstips Kleine beloningstips Gratis pictogrammen Gratis pictogrammen Tools voor professionals Tools voor professionals Gratis schema's roosters Gratis schema's roosters Tegeltjeswijsheden Tegeltjeswijsheden Gratis onderwijskaarten Gratis onderwijskaarten
Deel deze website met andere opvoeders.

Peer3 biedt jou alle opgroeikaarten gratis aan, want hoe meer kinderen, ouders en professionals blij worden én baat hebben van onze kaarten, hoe beter!

logo

Reactie van Inka 2

Voor mijn jongens (5,5 jaar en bijna 4 jaar) werkte de beloningskaarten meteen, ze doen zo hun best voor een stikker, ik ben hier super blij mee.

Bekijk alle reacties
Tips  
groeidiagram-voor-de-lengte-en-gewicht-van-je-kind/
Via de bovenstaande links kun je een groeidiagram voor meisjes en voor jongens afdrukken.
Lees meer
Nieuws Meer nieuws
Zullen we stoppen met te streven naar de beste versie van ieder kind?

Zullen we streven naar een ideale samenleving in plaats van te streven naar ideale kinderen?? Deze video heb ik gemaakt om andere ouders en mede-opvoeders te inspireren dat het anders kan. Laten we stoppen met onze kinderen te helpen om de beste te worden van zichzelf te willen zijn. Dit is een onbereikbaar doel dat zeker niet leidt tot een gelukkig leven en al helemaal niet tot een fijne samenleving.

Lees meer

Reactie van Barbara

Ontzettend blij met jullie. Ik heb hier 3 engeltjes tussen de 10 en 16, allemaal hun eigen bijzondere beperkingen en eigen ikjes en zelfs die van 16 heeft wat aan de kaarten Ik vind het super! Dank je wel

Bekijk alle reacties
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Opgroeikaarten