Alles op website is gratis beschikbaar met dank aan de maatschap logo

held_op_sokken_hbbm_hbbm_ingekleurd_peer3_home_banner_1

Als je onze kaarten handig vindt, dan past deze training vast ook bij jou!

Het Begint Bij Mij oudertraining

beloningskaarten in het onderwijs

18 januari 2013

Beloningskaarten zijn heel goed in de klas in te zetten en hoeven niet alleen maar thuis voor 1 kind gebruikt te worden. Dit inzicht kreeg ik gister toen ik in gesprek was met een leerkracht.  Achteraf snap ik eigenlijk niet waarom ik daar niet eerder op gekomen ben?! Je kunt in de klas naast een kaart voor een individueel kind natuurlijk ook een beloningskaart voor de hele klas gebruiken. Juist voor activiteiten als zelfstandig werken, rustig op je stoel blijven zitten, niet pesten, samenwerken, opruimen enz. Ik heb deze kaarten helaas nog niet allemaal gemaakt, er staan er nu nog maar 4 op deze site.

Ik beloof echter dat ik er zeker mee aan de slag ga en ik vraag jullie om met mij mee te denken. Over welke thema's zouden er klassikale beloningskaarten moeten komen?

Terug naar het overzicht...
Gratis beloningskaarten Gratis beloningskaarten Sinterklaas aftelkalenders Sinterklaas aftelkalenders Toolkits voor ouders Toolkits voor ouders Gratis dagritmekaarten Gratis dagritmekaarten Filmpjes opvoeding Filmpjes opvoeding Gratis aftelkalenders Gratis aftelkalenders Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Gratis diploma's Gratis diploma's Kleine beloningstips Kleine beloningstips Gratis pictogrammen Gratis pictogrammen Tools voor professionals Tools voor professionals Gratis schema's roosters Gratis schema's roosters Tegeltjeswijsheden Tegeltjeswijsheden Gratis onderwijskaarten Gratis onderwijskaarten
Deel deze website met andere opvoeders.

Peer3 biedt jou alle opgroeikaarten gratis aan, want hoe meer kinderen, ouders en professionals blij worden én baat hebben van onze kaarten, hoe beter!

logo

Reactie van Ramona 2

Nu stikkers plakken omdat hij een oogpleister heeft, en als hij hem er niet zelf af haalt, mag hij een stikker plakken en als de kaart vol is, krijgt hij een kadootje.

Bekijk alle reacties
Tips  
groeidiagram-voor-de-lengte-en-gewicht-van-je-kind/
Via de bovenstaande links kun je een groeidiagram voor meisjes en voor jongens afdrukken.
Lees meer
Nieuws Meer nieuws
Zullen we stoppen met te streven naar de beste versie van ieder kind?

Zullen we streven naar een ideale samenleving in plaats van te streven naar ideale kinderen?? Deze video heb ik gemaakt om andere ouders en mede-opvoeders te inspireren dat het anders kan. Laten we stoppen met onze kinderen te helpen om de beste te worden van zichzelf te willen zijn. Dit is een onbereikbaar doel dat zeker niet leidt tot een gelukkig leven en al helemaal niet tot een fijne samenleving.

Lees meer

Reactie van Suzanne

Ik gebruikte een schrift maar deze kaarten kan ik gewoon overal ophangen en is daarom voor mijn kind ook goed zichtbaar!

Bekijk alle reacties
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Opgroeikaarten