Alles op website is gratis beschikbaar met dank aan de maatschap logo

held_op_sokken_hbbm_hbbm_ingekleurd_peer3_home_banner_1

Als je onze kaarten handig vindt, dan past deze training vast ook bij jou!

Het Begint Bij Mij oudertraining

Cursus "Het Begint Bij Mij"

4 oktober 2016

Sinds enkele maanden ben ik, Hanne Peerenboom, gecertificeerd als trainer van de HetBegintBijMij training. Deze training is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met het opvoeden van kinderen, zowel voor ouders als voor professionals. Als jeugdverpleegkundige heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd die betrekking hadden op de opvoeding van kinderen. Ondanks mijn uitgebreide achtergrond heeft de training "HetBegintBijMij" mij veel gegeven. De kracht van deze training ligt hem in de praktische aanpak. Het gaat om inzicht krijgen, ervaren, oefenen en doen. Niemand zegt je wat je moet doen, maar tijdens de training word je gemotiveerd om bedenken wat voor jou zelf en jouw gezin/werk belangrijk is. Waar sta je voor? Welk gedrag hoort daarbij? Wat kan je zelf doen om te bereiken wat jij belangrijk vindt?

Persoonlijk heeft de cursus mij veel meer rust in mijn leven gegeven. De waarden die ik belangrijk vind zijn leidend in de keuzes die ik maak in mijn relatie, gezin, werk etc. Voor mij zijn dat: Respectvol met elkaar omgaan, fijne familiebanden, samenwerken, kijken hoe je wat wel goed gaat kunt versterken, behulpzaamheid, oprecht zijn, samen plezier hebben en verhalen beleven. 

Ik gun iedereen de ervaring die ik heb gehad en zal daarom in feb 2017 met een groep van 10 opvoeders starten met een training in de omgeving van Eindhoven. Heb je interesse stuur mij dan een mailtje (hanne@peer3.nl), dan houd ik je op de hoogte van de planning en de kosten.

Daarnaast kan ik trainingen bij u intern geven aan groepen professionals uit bijvoorbeeld het onderwijs, de kinderopvang, de jeugdhulpverlening of werkend in een wijkteam. Voor meer informatie en kosten neem contact op via hanne@peer3.nl of 06-41688173

Woon je ergens anders neem dan even contact op via de website van HetBegintBijMij of er trainingen bij jou in de buurt gegeven worden.

Voorkant_folder_ouders_Het_Begint_Bij_Mij

Terug naar het overzicht...
Gratis beloningskaarten Gratis beloningskaarten Sinterklaas aftelkalenders Sinterklaas aftelkalenders Toolkits voor ouders Toolkits voor ouders Gratis dagritmekaarten Gratis dagritmekaarten Filmpjes opvoeding Filmpjes opvoeding Gratis aftelkalenders Gratis aftelkalenders Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Gratis diploma's Gratis diploma's Kleine beloningstips Kleine beloningstips Gratis pictogrammen Gratis pictogrammen Tools voor professionals Tools voor professionals Gratis schema's roosters Gratis schema's roosters Tegeltjeswijsheden Tegeltjeswijsheden Gratis onderwijskaarten Gratis onderwijskaarten
Deel deze website met andere opvoeders.

Peer3 biedt jou alle opgroeikaarten gratis aan, want hoe meer kinderen, ouders en professionals blij worden én baat hebben van onze kaarten, hoe beter!

logo

Reactie van Barbara

Ontzettend blij met jullie. Ik heb hier 3 engeltjes tussen de 10 en 16, allemaal hun eigen bijzondere beperkingen en eigen ikjes en zelfs die van 16 heeft wat aan de kaarten Ik vind het super! Dank je wel

Bekijk alle reacties
Tips  
groeidiagram-voor-de-lengte-en-gewicht-van-je-kind/
Via de bovenstaande links kun je een groeidiagram voor meisjes en voor jongens afdrukken.
Lees meer
Nieuws Meer nieuws
Zullen we stoppen met te streven naar de beste versie van ieder kind?

Zullen we streven naar een ideale samenleving in plaats van te streven naar ideale kinderen?? Deze video heb ik gemaakt om andere ouders en mede-opvoeders te inspireren dat het anders kan. Laten we stoppen met onze kinderen te helpen om de beste te worden van zichzelf te willen zijn. Dit is een onbereikbaar doel dat zeker niet leidt tot een gelukkig leven en al helemaal niet tot een fijne samenleving.

Lees meer

Reactie van Suzanne

Ik gebruikte een schrift maar deze kaarten kan ik gewoon overal ophangen en is daarom voor mijn kind ook goed zichtbaar!

Bekijk alle reacties
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Opgroeikaarten