Alles op website is gratis beschikbaar met dank aan de maatschap logo

held_op_sokken_hbbm_hbbm_ingekleurd_peer3_home_banner_1

Als je onze kaarten handig vindt, dan past deze training vast ook bij jou!

Het Begint Bij Mij oudertraining

Meer dan 100 beloningskaarten en dagritmekaarten

18 januari 2013

Vorig jaar zomer kwam ik op het idee om te starten met deze site. In september ben ik begonnen met het maken van de eerste beloningskaarten. Ondertussen heb ik welgeteld 74 beloningskaarten gemaakt die nu allemaal gratis te printen zijn. Al gauw ben ik naast de beloningskaarten dagritmekaarten gaan maken. Dat zijn er ondertussen ook alweer 53. Dan zijn er nog kaarten voor jongeren en met pictogrammen.

Sinds kort heb ik van veel kaarten ook een Engelse variant gemaakt. Ik ben heel benieuwd of de Engelstalige ouders mijn site ook zo goed weten te vinden en de kaarten net zo kunnen waarderen als de Nederlandse ouders!

Tot nu toe vind ik het een geslaagd experiment en voor zover ik kan inschatten profiteren veel ouders en kinderen van de opgroeikaarten. Dat blijkt onder anderen uit de vele enthousiaste reacties! Dank daarvoor, want het is altijd fijn te lezen dat de kaarten geprint worden en in gebruik zijn!!

Al met al een vruchtbaar jaar en ik denk dat er nog velen kaarten bij zullen komen...
Fijne zomervakantie gewenst allemaal!!

Terug naar het overzicht...
Gratis beloningskaarten Gratis beloningskaarten Sinterklaas aftelkalenders Sinterklaas aftelkalenders Toolkits voor ouders Toolkits voor ouders Gratis dagritmekaarten Gratis dagritmekaarten Filmpjes opvoeding Filmpjes opvoeding Gratis aftelkalenders Gratis aftelkalenders Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Gratis diploma's Gratis diploma's Kleine beloningstips Kleine beloningstips Gratis pictogrammen Gratis pictogrammen Tools voor professionals Tools voor professionals Gratis schema's roosters Gratis schema's roosters Tegeltjeswijsheden Tegeltjeswijsheden Gratis onderwijskaarten Gratis onderwijskaarten
Deel deze website met andere opvoeders.

Peer3 biedt jou alle opgroeikaarten gratis aan, want hoe meer kinderen, ouders en professionals blij worden én baat hebben van onze kaarten, hoe beter!

logo

Reactie van Margarita

Wat een leuke site !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ga gelijk aan de slag met mijn kinderen

Bekijk alle reacties
Tips  
Het Beloningssysteem
Als je nieuw gedrag wilt aanleren of vervelend gedrag wilt afleren bij kinderen kan het goed helpen om tijdelijk te werken met een beloningssysteem. Je zet dit dan in als hulpmiddel om het leerproces een extra stimulans te geven. Voor een kind is het werken voor stickers en een beloning (materieel of immaterieel) vaak een stuk aantrekkelijker dan een blije reactie van een ouder. Na een tijdje, als ..
Lees meer
Nieuws Meer nieuws
Zullen we stoppen met te streven naar de beste versie van ieder kind?

Zullen we streven naar een ideale samenleving in plaats van te streven naar ideale kinderen?? Deze video heb ik gemaakt om andere ouders en mede-opvoeders te inspireren dat het anders kan. Laten we stoppen met onze kinderen te helpen om de beste te worden van zichzelf te willen zijn. Dit is een onbereikbaar doel dat zeker niet leidt tot een gelukkig leven en al helemaal niet tot een fijne samenleving.

Lees meer

Reactie van Ingrid

Ten eerste mijn complimenten voor de leuke site. Ik gebruik hem altijd op onze opleiding kinderopvang en onderwijsassistent op het MBO.

Bekijk alle reacties
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Opgroeikaarten