Alles op website is gratis beschikbaar met dank aan de maatschap logo

held_op_sokken_hbbm_hbbm_ingekleurd_peer3_home_banner_1

Als je onze kaarten handig vindt, dan past deze training vast ook bij jou!

Het Begint Bij Mij oudertraining

De toekomst in je hand

De_toekomst_in_je_handWat wil je jouw kind(eren) meegeven? Deze tool helpt je om inzicht te krijgen in wat je kan, wat je belangrijk vindt en voor wie je van betekenis wilt zijn. Ook geeft het richting aan de keuzes die je maakt in het leven en in de opvoeding van je kinderen. 

Hanne: “Hieronder zie je wat ik heb opgeschreven in mijn hand. Ik zie in een overzicht wie ik ben en waar ik voor sta. Het geeft mij richting in wat ik kan en wil betekenen voor anderen. Ik zou het super leuk vinden om jullie ingevulde handen te zien. Je mag een foto van je hand naar mij mailen via hanne@peer3.nl. Dankjewel vast!”

Let op! Als je de tool download krijg je pas volledige A4 met vragen eronder te zien.

Ik wil meer weten over de oudertraining Het Begint Bij Mij

hand_met_woorden

Wat staat er in jouw hand?

Hang de ingevulde hand ergens op of maak er een foto van. Vertel anderen wat je hebt opgeschreven. Een eerste stapje om je dromen uit te laten komen, is erover te praten met anderen!

afbeelding_pictos

De toekomst in je hand
Andere kaarten uit het thema
Gratis beloningskaarten Gratis beloningskaarten Sinterklaas aftelkalenders Sinterklaas aftelkalenders Toolkits voor ouders Toolkits voor ouders Gratis dagritmekaarten Gratis dagritmekaarten Filmpjes opvoeding Filmpjes opvoeding Gratis aftelkalenders Gratis aftelkalenders Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Levensreisboeken en doe-boeken vluchtelingen Gratis diploma's Gratis diploma's Kleine beloningstips Kleine beloningstips Gratis pictogrammen Gratis pictogrammen Tools voor professionals Tools voor professionals Gratis schema's roosters Gratis schema's roosters Tegeltjeswijsheden Tegeltjeswijsheden Gratis onderwijskaarten Gratis onderwijskaarten
Deel deze website met andere opvoeders.

Peer3 biedt jou alle opgroeikaarten gratis aan, want hoe meer kinderen, ouders en professionals blij worden én baat hebben van onze kaarten, hoe beter!

logo

Thema
  • Alle thema's
  • opvoeding
  • Jeugdhulp
  • diverse
  • Algemeen
  • Huisregels

Reactie van Veronique

We hebben de tandenpoets kaart al, dat werkt echt super.
Nu de inslaapkaart gaan proberen.

Bekijk alle reacties
Tips  
Hoe kan een beloningsarmband helpen bij gedragsverandering?
Knap gedaan! Ik ben trots op je! Goed hoor! Je bent een kanjer! Dit soort complimenten hebben we verwerkt inbeloningsarmbanden met behulp van letterkralen. Het doel van een beloningsarmband is om kinderen op een positieve manier te stimuleren om ander gedrag te vertonen.
Lees meer
Nieuws Meer nieuws
Zullen we stoppen met te streven naar de beste versie van ieder kind?

Zullen we streven naar een ideale samenleving in plaats van te streven naar ideale kinderen?? Deze video heb ik gemaakt om andere ouders en mede-opvoeders te inspireren dat het anders kan. Laten we stoppen met onze kinderen te helpen om de beste te worden van zichzelf te willen zijn. Dit is een onbereikbaar doel dat zeker niet leidt tot een gelukkig leven en al helemaal niet tot een fijne samenleving.

Lees meer

Reactie van Miranda

Mijn dochter van 5 is autistisch en heeft veel hulp nodig op verschillende vlakken. Beloningskaarten en picto’s werken zeer goed bij haar.

Bekijk alle reacties
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Opgroeikaarten