Beloningskaarten in het onderwijs

Beloningskaarten zijn heel goed in de klas in te zetten en hoeven niet alleen maar thuis voor 1 kind gebruikt te worden. Dit inzicht kreeg ik gister toen ik in gesprek was met een leerkracht.  Achteraf snap ik eigenlijk niet waarom ik daar niet eerder op gekomen ben?! Je kunt in de klas naast een kaart voor een individueel kind natuurlijk ook een beloningskaart voor de hele klas gebruiken. Juist voor activiteiten als zelfstandig werken, rustig op je stoel blijven zitten, niet pesten, samenwerken, opruimen enz. Ik heb deze kaarten helaas nog niet allemaal gemaakt, er staan er nu nog maar 4 op deze site.

Ik beloof echter dat ik er zeker mee aan de slag ga en ik vraag jullie om met mij mee te denken. Over welke thema’s zouden er klassikale beloningskaarten moeten komen?

Antipestkaart voor in het onderwijs, kan in de klas gebruikt worden om het pesten tussen leerlingen te verminderen.

Antipestkaart voor in het onderwijs, kan in de klas gebruikt worden om het pesten tussen leerlingen te verminderen.

Opruimen in de klas, onderwijs-beloningskaart

Opruimen in de klas, onderwijs-beloningskaart


This entry was posted in NIEUWS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.