Dagritmekaarten: voor een opgeruimde hal..

Herkennen jullie dat: Je moet de zomerjassen omruilen voor de winterjassen en alle ander winterspullen die daarbij horen? De hele kapstok vol, rondslingerende sjaals en handschoenen… Ik stel het nog maar even uit. Eerst maar de dikke vesten aan, daarna komen de winterjassen nog wel.

Voor dit ‘opruim-probleem’ heb ik net een dagritmekaart gemaakt. De jas aan de kapstok met de winterattributen in de mouw gepropt. De rugzak en de schoenen heb ik meteen maar op de dagritmekaart erbij gezet, want bij ons in de gang liggen die ook altijd ‘ergens’… Ik ben heel benieuwd of de dagritmekaart mij zal helpen aan een nette opgeruimde hal!

Wordt vervolgd! Graag hoor ik ervaringen van jullie over de dagritmekaarten. Ook als er behoefte is aan aangepaste dagritmekaarten.

This entry was posted in DAGBOEK and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.