Een vies geval van goedbedoelde hulp!

Wat er gister weer gebeurd is…. Achteraf is het wel lachwekkend, maar op dat moment dacht ik echt “SHITZOOI”!! Wat er aan de hand was: Mijn dochter is net (niet) zindelijk. Ze was boven op zolder aan het spelen, plast in haar broek. Ik maak alles droog, maar heb haar nog geen schone kleren aangedaan. Ondertussen ben ik met mijn zoon bezig en hoor ik haar rommelen en iets met poep zeggen…. Ik als een speer kijken wat er aan de hand was, TE LAAT! Ze had gepoept, is er vervolgens ingestapt en is toen de trap afgegaan om de billendoekjes te halen. Druk in de weer was ze om alles schoon te maken!! Heel goed bedoeld, maar smerig…. Gelukkig kon ik er meteen de grap wel van inzien en ben ik met mijn neus dicht de vloer, de trap en mijn schattige dochter niet te vergeten gaan poetsen.

Ik hoef dit denk ik niet te analyseren, de humor inzien van sommige situaties helpt vaak het beste! Ik heb in ieder geval een grappig stukje voor deze website. Het is maar hoe je het bekijkt. Het is de kunst om er een positieve draai aan te geven.

This entry was posted in DAGBOEK and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Een vies geval van goedbedoelde hulp!

  1. Allard van Haaften says:

    IEKS….. maar wel grappig :-)