Wat waren ze lief vandaag…

De titel klinkt misschien wat sceptisch, maar ze waren echt lief vandaag. Mijn dochter kon heerlijk alleen spelen en ik heb een paar keer samen met haar een spelletje gedaan. Die afwisseling vond ze prima en ik heb veel andere huishoudelijke dingen kunnen doen. Ook met de jongens heb ik me prima vermaakt, we hadden veel lol aan tafel met allerlei fantasiegrapjes. Verder zijn we naar de speelgoedwinkel en de bibliotheek gefietst. Allemaal gezellig en zonder gemopper over dingen die ze eigenlijk willen kopen in de winkel of gezeur dat ze niet mee willen. Ik vond het zelf ook leuk! Als ik er zo over nadenk was ik zelf vandaag ook heel vrolijk. Ik hoefde niks echt te doen en daardoor heb ik eigenlijk heel veel gedaan. Dus mijn conclusie: als je zelf lekker in je vel zit is de opvoeding een stuk lichter!!

This entry was posted in DAGBOEK and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.