Gezellig tanden poetsen, wat een verademing! (instructiekaart en beloningskaart in 1)

Ik had verteld dat we vanavond eens zouden kijken hoe we met onze dochter rustig zouden kunnen tandenpoetsen. We hebben de instructiekaart met de monden gebruikt die op deze site te vinden is bij de beloningskaarten of de dagritmekaarten. Ze vond het enig om de plaatjes na te doen die boven die kaart staan als instructie voor het tanden poetsen. Daarna heeft ze zelf een rondje gekleurd en was ze helemaal blij dat ze zo’n grote meid was. Zo kan het dus ook! Ik snap niet dat we dit niet al veel eerder bedacht hebben. Goed, daar zullen we maar niet teveel over nadenken. Voor dit moment hebben we de passende aanpak voor ons tandenpoetsdrama. Hopelijk voor lang, maar het kan natuurlijk ook snel niet meer interessant genoeg zijn… Ik houd jullie op  de hoogte.

We zijn nu twee weken verder en we poetsen nog steeds zonder gemopper! We hebben zelfs een nieuwe instructiekaart en beloningskaart in 1 uitgeprint en opgehangen.

Drie maanden later begon de strijd met tandenpoetsen weer! We hebben weer een tandenpoetskaart afgedrukt en nu werkt het goed als zij de volgorde mag bepalen van het tandenpoetsten door de monden aan te wijzen.

This entry was posted in DAGBOEK and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Gezellig tanden poetsen, wat een verademing! (instructiekaart en beloningskaart in 1)

 1. Veronique says:

  Wat een geweldige site zeg.
  We hebben altijd een strijd gehad met onze oudste zoon van 9 met tanden poetsen, maar nu met je leuke kaart gaat het helemaal top.
  Dank daarvoor.
  We zullen zeker meer gebruik gaan maken van je site.
  Groetjes Veronique