Nieuwe beloningskaarten: Aankleden, opruimen, schoenen aandoen.

Voor de drie onderwerpen die bij ons thuis het meeste strijd opleveren heb ik beloningskaarten gemaakt.

Dikke duimkaart zelfstandig aankledenZelf aankleden, vooral ’s ochtends kan veel tijd kosten. Zelf heb ik heel lang dan maar zelf mijn kinderen aangekleed. Dat gaat toch sneller… Ik moet zeggen dat we nu zo ver zijn dat ze het automatisch zelf beginnen te doen. Ik hoop dat deze beloningskaart ouders en kinderen helpt dit sneller en met minder strijd voor elkaar te krijgen.

Dikke duim kaart zelf schoenen aandoen

Zelf schoenen aandoen, sokken trouwens ook is eigenlijk hetzelfde verhaal als hierboven. Zelfs al kocht ik schoenen zonder veters, dan nog vonden ze het veel gemakkelijker als papa of mama hun schoenen aan doet. En als je moet haasten voor school…

 

Dikke duim kaart opruimenEn dan opruimen, dat is werkelijk niet de favoriete bezigheid van onze kinderen. Toch zullen ze dat echt moeten doen van ons. Ik ga zelf ook met deze beloningskaart kijken of ze dan met minder gemopper hun speelgoed opruimen.. Ben benieuwd!

This entry was posted in NIEUWS and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.