Weekend weg en alles gaat gewoon door..

Afgelopen weekend zijn we erop uit geweest en hebben opa en oma voor de kinderen gezorgd. Vanmorgen ben ik weer thuis gekomen en tussen de middag ging ik de kinderen ophalen van school. Alsof ik niet weggeweest ben zeiden ze hoi en gingen lekker weer spelen. Ik hoef me dus zeker niet schuldig te voelen! Ze hebben het heerlijk gehad en wij ook. Het was al een paar jaar geleden dat we dit gedaan hadden en achteraf snap ik dan niet waarom dat we niet vaker doen. Dat is ons goede voornemen. Goed voor jezelf zorgen is een uitgangspunt van positieve opvoeding, dus dat komt mooi uit!!!

Wij zijn helemaal “opgeladen”, dat kon ik net al merken: “De herrie van de kinderen tussen de middag was een stuk beter te hebben!”

This entry was posted in DAGBOEK and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.